Búvárorvosi vizsgálat SSI oktatók és rekreációs búvárok részére - Szeged

SSI Szabadtüdős Búvár

SSI Szabadtüdős Búvár

Sokan gondolják, hogy a búvárkodás e formája nem igényel különösebb elsajátítanivaló ismeretet, azonban az élet számos példája igazolta már a snorkeling képzés létjogosultságát. Népszerűségének hátterében áll, hogy nincs nagy felszerelés-igénye, és minden tengerparti nyaralóhelyen gyakorolható.

A tanfolyam során a tanuló a snorkelezést szórakoztató módon sajátíthatja el a víz alatti világ felfedezéséhez szükséges alapvető elméleti és gyakorlati ismeretekkel együtt.
Ez a tanfolyam kiváló alapja is lehet egyben minden további könnyűbúvár képzésnek.

A tanfolyamra bárki jelentkezhet: már 7 éves kortól akár 120 éves korig.

A tanfolyam menete:

  • 1 x 3 órás elméleti foglalkozás (víz, mint környezet sajátosságai; búvár alapfelszerelés jellemzői és helyes használata; vízi élővilág alapismeret)
  • 1 x 3 órás uszodai gyakorlati foglalkozás (alaptechnikák, ügyességi gyakorlatok)
  • gyakorlati vizsga

A tanfolyam díja: 7.500 Ft*, mely tartalmazza az elméleti foglalkozást, az uszodai foglalkozást, a vizsgadíjt, és a minősítő kártya díját.

A tanfolyam díja nem tartalmazza:

  • Búvár ABC felszerelés beszerzési költséget (uszony, maszk, légzőcső), amellyel az uszodai foglalkozásra minden tanulónak rendelkeznie kell.

Amennyiben Snorkeling képesítését nálunk szerezte meg, és ezt követően bármikor beiratkozik alapszintű könnyűbúvár (OWD) tanfolyamunkra, úgy a Snorkeling dij árát beszámítjuk.