Búvárorvosi vizsgálat SSI oktatók és rekreációs búvárok részére - Szeged

Gyerek tanfolyamok

Hello Kid!

A nevem Némokapitány. Barátaimmal úgy döntöttünk, hogy mesélünk neked a búvárkodásról. Búvárkodás egy nagyon szép és izgalmas sport, amelyet biztonságos környezetben, medencében is elsajátíthatsz.

Ha 8 és 12 év közötti vagy, akkor már légzőkészülékes RANGER búvár válhat belőled . Ez azt jelenti, hogy teljes búvárfelszerelésben a medence alján, hátadon a palackkal, szádban a reduktorral megtapasztalhatod a súlytalanság különleges érzését, és a víz alatti folyamatos légzés képességét. Hát nem izgalmas?

Némokapitány bemutatja, hogyan tudunk lélegezni a víz alatt, és hogyan tud a medence alján maradni. Az uszony és a maszk segítségével úszik a medencében.

gyerek tanfolyam Ha egyszer megérted, hogyan kell lélegezni a víz alatt - hidd el, nem olyan nehéz - akkor végre tudsz hajtani mindenféle gyakorlatot, így végül több és több időt tudsz a víz alatt tölteni. Ugyanakkor meg fogod tanulni, hogyan tudsz segítséget nyújtani búvártársadnak. Izgalmasan hangzik, nem igaz?

Ezek után úgy tűnhet, hogy sokat kell tanulni, de nem. Hiszen ez jó szórakozás is! Ha egyszer esküt tettél, mint a Demo Ranger, akkor tagja leszel a KÖNNYŰBÚVÁR RANGERS Klubnak. Persze lehet még többet és többet tanulni, amellyel speciális képességekre tehetsz szert, mint például víz alatti navigáció iránytűvel, stb.

Némokapitány és barátai segíteni fognak neked és végigvezetnek a Scuba RANGERS kalandon. El fognak mondani neked mindent, amit tudnod kell és tenned kell annak érdekében, hogy igazi légzőkészülékes búvár RANGER-ré válhass.

Segitőink

Segítőink